![]() |
|
|||||||
| Yasaklı Kullanıcılar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Teşekkürleri: 1
4 mesajına 4 kere teşekkür edildi.
|
![]() ![]() ![]() ![]() Savaş ''KONSEY'' Ailesine Gelsin...
Alıntı:
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Teşekkürleri: 58
32 mesajına 49 kere teşekkür edildi.
|
hem savaş hem sohbet diyorsun yani
![]() tebrikler volki diğer arkadaşlara geçmiş olsun...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Sagol abla Cipsle Colayı unuttun yha
facebook'ta var
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Teşekkürleri: 85
61 mesajına 85 kere teşekkür edildi.
|
tebrikler volkan hızlısın aynen devam et
teşekkür ederim bu aradada
Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz.... O yüzden siz ne yapın biliyormusunuz ? Bir daire çizin, içine girin ve kendi çapınızda eğlenin... ![]() unutmayınki oyun bittiğinde şah ve piyon aynı kutuya konur. Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Teşekkürleri: 126
74 mesajına 115 kere teşekkür edildi.
|
Tebrikler volkan birde teşekkür başarılarının devamını dilerim .Diğer arkadaşlara geçmiş olsun evren onlara bol gemiler versin sana daha fazla ama
![]() Biz Türkler, tarih boyunca hürriyet ve istiklal timsali olmuş bir milletiz. Bilelim ki, milli benliğini bilmeyen milletler başka milletlerin avıdır. Ulusun bağımsızlığını, yine ulusun kesin kararı ve direnişi kurtaracaktır. Ben yaşayabilmek için, kesin olarak bağımsız bir ulusun evladı kalmalıyım. Bu yüzden ulusal bağımsızlık bence bir hayat sorunudur. Ya istiklal, ya ölüm |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Teşekkürleri: 0
5 mesajına 5 kere teşekkür edildi.
|
tebrikler andy savunmaya geçmiş olsun.Da kral leo nun teşekkürünü anlayamadım.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Teşekkürleri: 126
74 mesajına 115 kere teşekkür edildi.
|
Alıntı:
![]() Biz Türkler, tarih boyunca hürriyet ve istiklal timsali olmuş bir milletiz. Bilelim ki, milli benliğini bilmeyen milletler başka milletlerin avıdır. Ulusun bağımsızlığını, yine ulusun kesin kararı ve direnişi kurtaracaktır. Ben yaşayabilmek için, kesin olarak bağımsız bir ulusun evladı kalmalıyım. Bu yüzden ulusal bağımsızlık bence bir hayat sorunudur. Ya istiklal, ya ölüm |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Teşekkürleri: 0
5 mesajına 5 kere teşekkür edildi.
|
senin muhbirin buymuş.sen tek başına kimseyi vuramassın.ufp varken rekor kırıyorum diye övünüyodun şimdi tek başına rekor kırda görelim.MUHBİRSİZ
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
yoo rekor kırmak istiyen anagezegenime gelsin