![]() |
|
|||||||
| Yasaklı Kullanıcılar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Anketimiz: Daha önce Swon6 tarzı oyun oynadınızmı? | |||
| Evet |
|
172 | 77.48% |
| Hayır |
|
50 | 22.52% |
| Katılımcı sayısı: 222. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Teşekkürleri: 102
59 mesajına 111 kere teşekkür edildi.
|
Swon6 nin sizce diğer rakip oyunlara göre avantajları ve dezavantajları nelerdir...
Daha önce bu tarz bir oyun oynadınızmı hangisi idi öz ve sade bir karşılaştırma yapabilirmisiniz? |
|
|
|
|
|
#2 |
Teşekkürleri: 114
371 mesajına 542 kere teşekkür edildi.
|
Arkadaşlar,
Swon6 yönetimi olarak forum ve oyun içerisinde bir seferlik bir istisna ile demokratik bir şekilde swon6 benzeri oyunları isimleri ile kullanabilir ve karşılaştırma yapabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Direk aklıma ogame gelior
ogameyi zaten fazla oynamamıstım ama zaten ogame oynayan arkadasıma bu oyunu gösterdigimde tıpqısı olmus dedi. Ogamedeqi çogu şeyin burada ismi farklı şekilde bulundugunu görebilioruz. Ben ogameyi pek sevmedim ama Swon6 yı çok sevdm ondn kaç günden beridir forumdayım yane. Ogame bilmem çok playeri oldugundan ve çok namını salmıs oldugundan tercih edilior olabilir artıq.Çogu arkadasım bıraqtı cünqü ogameyi |
|
|
|
|
|
#4 |
Teşekkürleri: 114
371 mesajına 542 kere teşekkür edildi.
|
Bizim mahallede bir turşucu vardı daha doğrusu 4 5 tane vardı ama hep bu kalabalıktı ve sloganı da şuydu "İçen Biliiiirrrr!!!!" aynen swon6 da böyle işte, diğer oyunlarla karşılaştırdığında görsel olarak benzese de farkını "oynayanlar biliiiirrrrrrrr!!!!!"
|
|
|
|
| Bu mesaj için SwA1 kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: | ARTNİYET (10-17-2009), cabalturks (08-26-2009), LeXoRiA (07-02-2009), minastrit (12-14-2009), tipez (02-14-2010) |
|
|
#5 |
Teşekkürleri: 46
126 mesajına 176 kere teşekkür edildi.
|
bende uzunca sayılabilecek bir süre ogame oynadım. Oyun yapısını da gayet iyi biliyorum.
Swon6 ile arasında ki tek benzerlik diğer oyunlarında ortak özelliği olan binalar ile hammadde üretimi ve bir şekilde savaş olması. swon6 şu haliyle bile savaş sisteminde diğerlerinden farklı uyulamalar içerisinde onur puanı kazancı , repütasyon ve karma kazancı ( bunların oyuna etkileri) ve en önemlisi diyebileceğimiz savaş gemilerinin dizaynlarının oyuncu tarafından yapılması. yinede farkların sırf bunlarla sınırlı kalacağını bilsem bu oyunu oynamazdım. çalışmaları devam eden savaş ganimetleri sistemi , hainlik , gizlenme-radar teknolojileri ve zaman zaman rüyalarımıza bile yer edinen havada savaş sistemi gibi suan aktif olmayan özellikler eklendiğinde diğer uzay strateji oyunlarına fazla geleceğini düşünüyorum. |
|
|
|
| Bu mesaj için SwA3 kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#6 |
Teşekkürleri: 46
126 mesajına 176 kere teşekkür edildi.
|
uluslar arası sunucular açılsın bırakın diğer oyun yöneticilerini oyun sahipleri bile oyuncu olarak aramıza katılacaklar
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Benimde bu tarz olarak oynadıgım swondan baska ogame var ikisini karsılastırmak gerekirse swon daha yapıcı daha modern(eksikliklerin tam tamamlanmamasına rağmen)ama iss(ittifak savas sistemi) olmaması cok uzucu gerci benim oynadıgım zamanda birkac evrende iss vardı ama iss olunca oyuna apayrı bir zevk gelip ittifaklarının önemi dahada artıyordu.Onun haricinde swonun avantajları daha fazla tabi
|
|
|
#8 |
Teşekkürleri: 15
5 mesajına 5 kere teşekkür edildi.
|
bende uzunca bir süre ogame oynadım oks filan araya girince arkadaşlara verdim şimdilerde de başlayana kadar 16k lık bir adamımda vardı sonra swon6yı görünce ogame gibi oyunun oynanmıyacağını düşündüm sonra bi ara bi girdim adam dağılmış sonra tatile aldım bıraktım. Swon6 ya ilk girdiğimde aynı ogame demiştim bende ama 3-5 gün oynayınca farkını çok rahat anladım. Şimdide mübtelası gibi oldum
. Oynuyoruz beğeniyoruz. Swon6nın üstüne browser oyun tanımam
|
|
|
|
| Bu mesaj için TrKsNcP kullanıcısına teşekkür edenler: | KaJMeRaN94 (07-24-2009) |
|
|
#9 |
Teşekkürleri: 6
11 mesajına 13 kere teşekkür edildi.
|
tuncun solediklerine katılmamak mumkun deil.
Ek olarak, hatalar cok var ama bi gun baya azalıcagını ve bitecegini biliyorum. Ve tuncun soledigi gibi ekstraları cok fazla ve cok yapıcı, modern bir oyun. Wonderlar var ek olarak ki 24 te 6 tane dikilmesi sizi cok dusunmeye zorluyor ve oyunu daha bir guclu strategy oyunu yapıyor. Bunun yanında roketler acılınca gezegen bilimlerinin daha da eglenceli olucagını dusunuyorum ki ozellikle filoya saldıran gezegen cok ilgincime gidiyor. eksikliklerini de solemek gerekirse, bilimler 3 ayrı olması cok guzel ama savas bilimi haric en asagı gitmenin pek anlamı yok. en azından gezegende gitseniz oturup milletin size saldırmasını beklemeniz lazım, savasta illaki gitmek zorundasınız. Ekonomide en asagı suana kadar giden varmıdır bilmiyorum ama pek mantıklı gelmedi bana. Bide pasif oyuncuların olması cok online olanların az online olanlara cook buyuk bir fark yaratıyor. (daha once kaldırıldı ve tekrar kondu ama Ornek olarak golden boy pasiflere saldırırak evrende kimsenin yenemeyecegi bir filo yaptı. Bu akıllıca bir durum fakat butun gununu bu oyunda gecirmeyen ve gecirmek istemeyenlerinde iyi yerlere gelmesi lazım bence. ) Baska bir oyunla karsılastıramadım ama gordugum eksiklikleri ve artıları solemeye calıstım. Hatalı bir soz soleydimse affola. Nede olsa 2 aydır oynuyorum bu kadarını gordum. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ogame var tabiiki ama ogame ile swon6 kesinlikle aynı kefeye konamaz. Çünki swon6 daki wonder sistemi ve gemi dizayn sistemi dahil edilmesi ile Ogameden tamamen ayrılıyor ve daha fazla strateji gerektiren sadece gemi sayısının fazla olması ile savaş kazanılamayan bir sistem ortaya çıkıyor ki bu sistem Ogameden daha güzel.
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| diğer, nin, rakip, sizce, swon6 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|