![]() |
|
|||||||
| Yasaklı Kullanıcılar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Teşekkürleri: 114
371 mesajına 542 kere teşekkür edildi.
|
Evet arkadaşlar, swon6 sizin oyununuz olsaydı onu tanıtmak için neler yapardınız, nerelere reklam verirdiniz, pazarlama stratejiniz ne olurdu???
Cevaplarınızı bekliyoruz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
WaLLa zaten ben bi oyun kurmus olsam tüm arkadaslarımı oyuna baslatırım ve benle beraber tüm arkadaslarım benim oyunumu destekleyip beraber yayarız. Benm aklıma gelen ilk şey cok popüler olan sitelere oyunumun reklamını yapardım.[hani şu reklam alanları warya oralara]
|
|
|
|
|
|
#3 |
Teşekkürleri: 46
126 mesajına 176 kere teşekkür edildi.
|
Son dönemde dizilere de reklam katılarak bence büyük kitlelere rahatça ulaşılabilinior.
Sezon finali yapmasaydı Kavak Yelleri dizisinde swon6 reklamı bence potansiyel bir oyuncu kitlesine direk hitap edebilirdi. |
|
|
|
|
|
#4 |
Teşekkürleri: 114
371 mesajına 542 kere teşekkür edildi.
|
Tunç dediğin çok doğru da bunu yapmak için ciddi bir reklam bütçesi gerekiyor
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Alıntı:
Arka sıradaqiler bence süper olr |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
Teşekkürleri: 46
126 mesajına 176 kere teşekkür edildi.
|
Alıntı:
ayrıca orada ki reklam kısmı kesilip bütün vidyo oynatan sitelere de yüklenir, hem tv hemde internet kullanıcılarına erişilmiş olur. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
Teşekkürleri: 12
33 mesajına 37 kere teşekkür edildi.
|
Süperteklif şirketiyle konuşurdum, istediğiniz kriterdeki insanlara, okunacağından emin olduğunuz reklamları göndermeye çalışırdım, en azından bir fikir alırdım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
bence çok tıklanan forumalar koyula bilir böylece herkez birkez girip bakar ve %50 si begiirse artar
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Youtube turkiyede yasak ancak yine de cok iyi bir reklam platformu, swon6 ninda tanitimi yapiliyor.
Bunu gelistirerek, cok fazla ilgi goren, rating alan, turkce/yabanci video sahiplerine aylik ucret odenerek, swon6 isminin yer aldigi cumleleri videolarinda yayinlamalarini saglardim! Ve facebook u kullanirdim, swon6 nin sayfasini kurup, once burdaki uyeleri, modlari, yoneticileri oraya uye yapar sonra da grupta hazirladigim swon6 resimlerini veya videolarini, kendi sayfalarinda duvarlarinda yayinlamalarini isterdim. + olarak butun listelerindeki butun kisileri davet etmelerini de isterdim. Bu ikisinden baska az maliyetli daha iyi bir reklam yapmak suan pek mumkun degil. Iyi calismalar,
http://www.bidray.com/vip/Sovereign Konu Orrin tarafından (06-06-2009 Saat 10:33 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Teşekkürleri: 5
10 mesajına 12 kere teşekkür edildi.
|
Tüm fikirler guzel ama bir de sunu denesek nasil olurdu
![]() T shirt ![]() Sakin off moff demeyin Dunyanin en buyuk dosya paylasim sitesi Rapidshare gecenlerde kullanicilarina Rapid ile ilgili T shirt tasarim yarismasi duzenledi odullerde vardi hemde hatri sayilir oduller ee bu adam o t shirt tasarimlarini neden aldi sizce? yarin oburgun bi yerlerde Rapid yazan vea Rapid in simgesini tasiyan t shirtleri gorurseniz hic sasirmayinSwon6 ya has bir iki T shirt tasarimi ile bu yaz Caddelerde Mekanlarda ( ozellikle gece kluplerinde los ısık altinda veya karanlikta fosforlu Onur puani simgesi ) Plajlarda Ozel tasarim bardaklarda (bunlar ogrenci yurtlarinda cok dikkat edilen seylerdir bunlar ) )ne bileyim boyle internet Tv falan üzerinden olmasa da bu sekilde Cok ilginc sekillerde tanitmak mumkun ama benim favorim eglence mekaninda fosforlu Onur puani resmi )
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| göreviniz, neler, olsaydı, oyununu, sizin, swon6, tanıtmak, yapardınız |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|