Swon6 Forum

Geri git   Swon6 Forum > Geyik Avında Başarılar Dileriz > Swon6 Cılgın Fikirler

Seçenekler
Alt 06-05-2009, 04:46 PM   #1
SwA1

SwA1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleri: 114
371 mesajına 542 kere teşekkür edildi.
Standart swon6 oyununu tanıtmak sizin göreviniz olsaydı neler yapardınız?

Evet arkadaşlar, swon6 sizin oyununuz olsaydı onu tanıtmak için neler yapardınız, nerelere reklam verirdiniz, pazarlama stratejiniz ne olurdu???
Cevaplarınızı bekliyoruz
SwA1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 04:52 PM   #2
Ak37

Teşekkürleri: 38
169 mesajına 197 kere teşekkür edildi.
Ak37 - İCQ üzeri Mesaj gönder Ak37 - AİM üzeri Mesaj gönder Ak37 - MSN üzeri Mesaj gönder Ak37 - YAHOO üzeri Mesaj gönder Ak37 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Cevap: swon6 oyununu tanıtmak sizin göreviniz olsaydı neler yapardınız?

WaLLa zaten ben bi oyun kurmus olsam tüm arkadaslarımı oyuna baslatırım ve benle beraber tüm arkadaslarım benim oyunumu destekleyip beraber yayarız. Benm aklıma gelen ilk şey cok popüler olan sitelere oyunumun reklamını yapardım.[hani şu reklam alanları warya oralara]
Ak37 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için Ak37 kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz:
cansen (07-17-2009), MaRaBa (06-05-2009)
Alt 06-05-2009, 05:20 PM   #3
SwA3

SwA3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleri: 46
126 mesajına 176 kere teşekkür edildi.
Standart Cevap: swon6 oyununu tanıtmak sizin göreviniz olsaydı neler yapardınız?

Son dönemde dizilere de reklam katılarak bence büyük kitlelere rahatça ulaşılabilinior.

Sezon finali yapmasaydı Kavak Yelleri dizisinde swon6 reklamı bence potansiyel bir oyuncu kitlesine direk hitap edebilirdi.
SwA3 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için SwA3 kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz:
alpay26 (07-19-2009), MaRaBa (06-05-2009)
Alt 06-05-2009, 05:23 PM   #4
SwA1

SwA1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleri: 114
371 mesajına 542 kere teşekkür edildi.

Tunç dediğin çok doğru da bunu yapmak için ciddi bir reklam bütçesi gerekiyor
SwA1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 05:24 PM   #5
Ak37

Teşekkürleri: 38
169 mesajına 197 kere teşekkür edildi.
Ak37 - İCQ üzeri Mesaj gönder Ak37 - AİM üzeri Mesaj gönder Ak37 - MSN üzeri Mesaj gönder Ak37 - YAHOO üzeri Mesaj gönder Ak37 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Wink Cevap: swon6 oyununu tanıtmak sizin göreviniz olsaydı neler yapardınız?

Alıntı:
Tunc1912´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Son dönemde dizilere de reklam katılarak bence büyük kitlelere rahatça ulaşılabilinior.

Sezon finali yapmasaydı Kavak Yelleri dizisinde swon6 reklamı bence potansiyel bir oyuncu kitlesine direk hitap edebilirdi.
Hı arkadasın dedigi olabilir Kavak YeLleri gibi genç kısmın izledigi filimlerde olabilir.
Arka sıradaqiler bence süper olr
Ak37 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 05:28 PM   #6
SwA3

SwA3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleri: 46
126 mesajına 176 kere teşekkür edildi.

Alıntı:
Tilcotil´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tunç dediğin çok doğru da bunu yapmak için ciddi bir reklam bütçesi gerekiyor
Doğrudur muhakkakta , küçük küçük reklamlara toplamda çok para ödemektense , büyük ve az sayıda reklam yapmak daha etkili olabilir .

ayrıca orada ki reklam kısmı kesilip bütün vidyo oynatan sitelere de yüklenir, hem tv hemde internet kullanıcılarına erişilmiş olur.
SwA3 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 05:32 PM   #7
bertan

bertan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleri: 12
33 mesajına 37 kere teşekkür edildi.

Süperteklif şirketiyle konuşurdum, istediğiniz kriterdeki insanlara, okunacağından emin olduğunuz reklamları göndermeye çalışırdım, en azından bir fikir alırdım.
bertan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 09:18 PM   #8
retonyumm

bence çok tıklanan forumalar koyula bilir böylece herkez birkez girip bakar ve %50 si begiirse artar
Alt 06-06-2009, 10:19 PM   #9
Orrin

Orrin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleri: 3
7 mesajına 7 kere teşekkür edildi.
Orrin - İCQ üzeri Mesaj gönder

Youtube turkiyede yasak ancak yine de cok iyi bir reklam platformu, swon6 ninda tanitimi yapiliyor.

Bunu gelistirerek, cok fazla ilgi goren, rating alan, turkce/yabanci video sahiplerine aylik ucret odenerek, swon6 isminin yer aldigi cumleleri videolarinda yayinlamalarini saglardim!

Ve facebook u kullanirdim, swon6 nin sayfasini kurup, once burdaki uyeleri, modlari, yoneticileri oraya uye yapar sonra da grupta hazirladigim swon6 resimlerini veya videolarini, kendi sayfalarinda duvarlarinda yayinlamalarini isterdim. + olarak butun listelerindeki butun kisileri davet etmelerini de isterdim.

Bu ikisinden baska az maliyetli daha iyi bir reklam yapmak suan pek mumkun degil.

Iyi calismalar,

Konu Orrin tarafından (06-06-2009 Saat 10:33 PM ) değiştirilmiştir..
Orrin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2009, 02:51 AM   #10
WebLebici

Teşekkürleri: 5
10 mesajına 12 kere teşekkür edildi.

Tüm fikirler guzel ama bir de sunu denesek nasil olurdu
T shirt
Sakin off moff demeyin
Dunyanin en buyuk dosya paylasim sitesi Rapidshare gecenlerde kullanicilarina Rapid ile ilgili T shirt tasarim yarismasi duzenledi odullerde vardi hemde hatri sayilir oduller ee bu adam o t shirt tasarimlarini neden aldi sizce? yarin oburgun bi yerlerde Rapid yazan vea Rapid in simgesini tasiyan t shirtleri gorurseniz hic sasirmayin

Swon6 ya has bir iki T shirt tasarimi ile bu yaz Caddelerde Mekanlarda ( ozellikle gece kluplerinde los ısık altinda veya karanlikta fosforlu Onur puani simgesi ) Plajlarda Ozel tasarim bardaklarda (bunlar ogrenci yurtlarinda cok dikkat edilen seylerdir bunlar ) )
ne bileyim boyle internet Tv falan üzerinden olmasa da bu sekilde Cok ilginc sekillerde tanitmak mumkun ama benim favorim eglence mekaninda fosforlu Onur puani resmi )
WebLebici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Tag Ekle
göreviniz, neler, olsaydı, oyununu, sizin, swon6, tanıtmak, yapardınız

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler