![]() |
|
|||||||
| Yasaklı Kullanıcılar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Teşekkürleri: 114
371 mesajına 542 kere teşekkür edildi.
|
Arkadaşlar,
Bir süreden beri birçok oyuncu arkadaşımız savunma birimlerinin çok güçlü, savarların atış gücünün çok yüksek, saldırı birimlerinin bilim seviyelerinin yetersiz olması gibi konularda düşüncelerini, fikirlerini iletiyorlardı. Swon6 Yönetimi olarka bu konuda köklü bir değişikliğe girmeden önce veya bu değişikliği yapıp yapmamaya karar vermeden önce bu konuyu siz sevgili oyuncularımızın fikirlerine düşüncelerine ve tecrübelerine açmak istiyoruz. Bu başlık altında savaş sisteminde yapılmasını istediğiniz değişiklikleri ve en önemlisi bu değişikliklerin neden yapılması, nasıl yapılması gerektiğini ve amaçlanan hedefi de özellikle belirtmelerini rica ediyoruz. Hepinize iyi oyunlar dileriz.
Önemli Not: Swon6 Yonetiminin bu mailler dışında bir mail adresine sahip degildir. ( evren1@swon6.com , evren2@swon6.com, evren3@swon6.com, ares@swon6.com ) Swon6 Yönetimi sizden şifrenizi veya herhangi bir özlük bilginizi talep etmez Swon6 Yönetimi size hiçbir şekilde Swon6 linkleri dışında bir linkten oyuna girmenizi talep etmez www.swon6.com , e1.swon6.com, e2.swon6.com, e3.swon6.com, ares.swon6.com, forum.swon6.com Bu adresler dışında hiçbir bağlantımız yoktur. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Teşekkürleri: 0
5 mesajına 5 kere teşekkür edildi.
|
açılan konu için teşekkürler..benim aklımdan geçen şu ki nası savunma bilimleri 25 ve 30a kadar geliştirilebiliyorsa,savaş bilimlerindeki zırh ve silah teknolojisi de en azından 25e kadar geliştirilebilsin..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
5 mesajına 9 kere teşekkür edildi.
|
bence bilimlerdeki sınır kaldırılırsa sorun çözülür
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
birde eğerki bu yapılanma dengesi filocu lehine bozulursa o zaman gezegencilerin çoğu oyunu bırakır
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Teşekkürleri: 5
4 mesajına 6 kere teşekkür edildi.
|
A-- savaşa beş dakika kaladan sonra op kullanımı engellensin
B -- ittifak savaşı dahi olsa roket kullanımında 3/24 kuralları uygulansın C-- filo yapım hızları arttırılsın D-- filo maliyetleri düşürülsün E-- ileri silah tekniği ve ileri zırh teknikleri en az 5 seviye daha ilerletilebilsin F -- süper sondalar 5. seviye rapor versin G-- askeri güçte ilk sıradaki oyuncunun askeri gücü askeri güçte onuncu sıradaki oyuncunun filosunun en fazla 2 katı olabilsin adaha sonra filo basması engellensin H-- askeri güçte sınır olunca tabiiki reputasyon ile kredi alımı açılsın örneğin bir milyon repe 500 kredi gibi bu savaşları körükler ı-- karma puanınıda aktive etmek adına karmadada belli bir puan karşılığı op alımı açılsın örneğin 5 karma puanı 3 op gibi aklıma gelenler şimdilik bu kadar teşekkürler Konu İZMİR tarafından (02-05-2010 Saat 10:34 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Teşekkürleri: 2
1 mesajına 1 kere teşekkür edildi.
|
bence oldukça önemli bir konuydu bu konunun açılmış olmasından dolayı mutluyum. bana kalırsa savar silahlarının vuruş güçleri üzerinde bir oynama yerine fiyatları ve op karşılığı alınan savarların op fiyatları artmalıdır ayrıca savaş bilimleri süreleri uzun iken gezegen bilimleri nisbeten kısa ve ucuz olduğu için daha çabuk geliştirilip aynı süre içerisinde daha fazla savunma üretilebiliyor. benim düşüncelerim bunlar.... kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Teşekkürleri: 2
1 mesajına 1 kere teşekkür edildi.
|
Alıntı:
ARkadaşın G-- bendine katılıyorum çünkü ilk sıradakiler alıp başını gidiyor ve alt sıradakilerin onlara yetişebilmesi oyun başından itibaren zorlaşıyor. örneyin 30. sıra ile 1. sıra arasında dağlar kadar filo farkı var en azından belierli bir sınırlama getirilebilir. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Teşekkürleri: 301
55 mesajına 71 kere teşekkür edildi.
|
Alıntı:
birde birbirine filo kaydırma engellensin ganimet borsasında olan yolsuzluklardan bahsediyorum bu şekilde kimse kimseye filo transferi yapmasın yeterli hak yerini bulur |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Teşekkürleri: 145
33 mesajına 46 kere teşekkür edildi.
|
Sonuçta hesaplanırken denge bozulmuyorsa bilimlerin seviyesi farketmez. Hesaplamalarda savunan ve saldıran oyuncu taktikleri göz önüne alınarak karmaşık hesaplamalar yapılıyordur.
Benim gördüğüm burda savaş simülatörü eksikliği kendisini gösteriyor. Çünkü güçlü savunma veya bilimleri arttırır gibi ifadelerimiz var bunları eğer aşabilirsek, swon6 oyununda olan eşsiz özelliklerle zaten yıkılmayacak savunma veya vurulmayacak filo yok. İkincisi savunma sürelerinin neden bu kadar arttırıldığını halen anlayabilmiş değilim. Artık kesinlikse savunma yapmayacağım.Savunma yapmanın zamanında savunmasını kuran oyunculardan başka şimdi ben savunma kurayım diyen oyuncuya hiçbir faydası veya avantajı yok gibi görünüyor. Wonder veya bilim etkileri olsa bile gerek yok.
|
|
|
#10 |
|
bence maximum sınırları kaldırırsanız bütün sorunlar çözülecektir yada savunmalara karşı çalışan ama diğer gemilere karşı oldukça zayıf bir gemi de koyabilirsiniz
böylece savunmaları biraz daha zorlayabiliriz ama savunmacı oyuncuyu da kaybetme riskini unutmayın neticede kalabalıkla oyun zevkli hale geeliyor
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| düşünülen, düzenleme, hakkında, yapılması, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|