![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Teşekkürleri: 85
61 mesajına 85 kere teşekkür edildi.
|
![]() ![]() öncelikle arkadaşlarımın hepsine tek tek teşekkür ederim UFP ittifakının sadece oyun içindeki sıradan bir ittifak olmadığını herkesin görmesini istedik gösterdik bizler UFP ailesiyiz bizden bir iki kişiyi vurmayla UFP yi yıkamayacağını herkes anlamıştır umarım vuran kişinin bir önemi yoktur bu raporda vuran UFP dir herkes haddini bilsin laf sölerken herkes dikkatli seçsin laflarını bizim için gemilerin vs önemi yoktur bugün zaten bunu kanıtlamak amacıyla arkadaşın birinin üzerine tüm filosunu yolladı arkadaş ve filoyu patlattırdı herşeyimiz açık ve net ittifak olmak sadece girip adam roketlemek olmadığını göstermişizdir umarım herkese buyrun işte 1 tane bile roket atılmadı sadece filoya filo intkam alırız dedik aldık herkese ders olsun fazlada uzatmıycam zaten arkadaşlarım baya yazacak benden bukadar buda arkadaşın kalan filosu itina ile temizlenmiştir ![]() bu bir UFP organizasyonudur kaşınan olursa tekrarlanacaktır iyi oyunlar herkese bu arada bana roket atan arkadaşlar tek tek geliyorum 2 taneniz zaten telef olmuş vaziyette raporlarını asmıycam ama sıradakiler biliyolar kendilerini geliyorum dedim geldim sizede gelicem bekleyin...
Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz.... O yüzden siz ne yapın biliyormusunuz ? Bir daire çizin, içine girin ve kendi çapınızda eğlenin... ![]() unutmayınki oyun bittiğinde şah ve piyon aynı kutuya konur. Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.KEMAL ATATÜRK Konu evo tarafından (01-21-2010 Saat 05:46 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Teşekkürleri: 85
61 mesajına 85 kere teşekkür edildi.
|
rekoru sabitlerseniz sevinirim
Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz.... O yüzden siz ne yapın biliyormusunuz ? Bir daire çizin, içine girin ve kendi çapınızda eğlenin... ![]() unutmayınki oyun bittiğinde şah ve piyon aynı kutuya konur. Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Teşekkürleri: 55
47 mesajına 48 kere teşekkür edildi.
|
tebrikler evo / ak37'yede buyuk geçmiş olsun çabuk toparlanması dıleğıyle e1 in rekoruna yaklaştı tebrikler.
|
| Bu mesaj için minastrit kullanıcısına teşekkür edenler: | evo (01-22-2010) |
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Teşekkürleri: 39
135 mesajına 169 kere teşekkür edildi.
|
tüm UFP ailesine tebrikler, tavuk ailesine de geçmiş olsun... geri alıp çarpıştıracak filoları kalmadığı içinde özür dileriz....
|
|
|
|
| Bu mesaj için stator kullanıcısına teşekkür edenler: | evo (01-22-2010) |
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Teşekkürleri: 0
5 mesajına 9 kere teşekkür edildi.
|
bizede bu savaşı tebrik etmek düşer
gitti güzelim filo deriz ama yeniden yenisini yaparız merak etmeyin ufp li arkadaşları dayanışmalarından dolayı tebrik ederiz yeni rekorumuz hayırlı olsun deriz atılması gereken mesaj sanırım bu olsa gerek
|
|
|
|
| Bu mesaj için N-dishe kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#7 |
Teşekkürleri: 3
10 mesajına 12 kere teşekkür edildi.
|
Evo tebrikler .Söyleyecek tek söz bu. Ben sana sadece tavukları ilaçla kuş gribine karşı dedim. Kümeside başlarına yık demedim. Bu soğukta bak dışarıda kaldı yumurtaları. Tilkiler yer sonra. Böyle bir arkadaşlık başka yerde yoktur bunu akşam dahada güzel gördük. Tekrar teşekkür ederim. Bakalım ak 37 gitti yerine kara37 mi gelecek
|
|
|
|
| Bu mesaj için şerif kullanıcısına teşekkür edenler: | evo (01-22-2010) |
|
|
#8 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Teşekkürleri: 5
4 mesajına 6 kere teşekkür edildi.
|
tebrikler evo ganimet hareketlerine baktımda yaklaşık 4 sayfa gemi almışsın iyi organize olmuşsunuz umarım böyle organizasyonları daha çok ve çeşitli ittifaklardan görürüz roketler çıktı ittifakçılık bozuldu demiştim ama siz bozulmadığını gfösterdiniz ak 37 de geçmiş olsun ve kısa zamanda toparlanacağındanda şüphem yok
|
|
|
|
| Bu mesaj için İZMİR kullanıcısına teşekkür edenler: | evo (01-22-2010) |
|
|
#9 |
Teşekkürleri: 45
57 mesajına 73 kere teşekkür edildi.
|
helal olsun size.işte UFP büyüklüğünü bir kere daha gösterdi.ittifak dayanışması neymiş yardımlaşma neymiş tüm evren hatta evrenler görsün.roketler çıktı mertlik bozuldu dediler ama roketsizde neler yapılableceğini gösterdik sanırım.tüm emegi geçen arkadaşlar canı gönülden tebrik ediyorum.uykusuz kaldık ama değdi dogrusu.kümes sakinlerinede büyük geçmiş olsun.artık yumurta atarken daha dikkatli olursunuz.
![]() ![]()
|
|
| Bu mesaj için TESTERE kullanıcısına teşekkür edenler: | evo (01-22-2010) |
|
|
#10 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Teşekkürleri: 0
1 mesajına 1 kere teşekkür edildi.
|
öncelikle arkadaşlarımın hepsine teşekkür eder özellikle efsanevi lord evrim kardeşimi tebrik ederim. ak37 için diyeceğim ise burnunu bu kadar büyütürsen çoluk çocuk dediğin adamlar bir gün çıkarlar ortaya sürte sürte küçültürler o burnu. Neyse buna rağmen geçmiş olsun. Yeni yapılanmanda başarılar dilerim. Zaten evrende senden başkada yeni rekor çıkaracak OYUNCU olduğunu düşünmüyorum. Herkese iyi oyunlar.
|
|
|
|
| Bu mesaj için musty2607 kullanıcısına teşekkür edenler: | evo (01-22-2010) |
![]() |
| Tag Ekle |
| €vo, €vo, ak37, evren, rekoru, ufp, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|