![]() |
|
|
#1 |
|
|
Evet arkadaşlar bu bölümdede Swon6 Ata Sözleri gibi Swon6 Şiirleri ni paylaşalım ...
şimdiden güzel şiirler okuyacagımızı düşünüyorum
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Teşekkürleri: 85
61 mesajına 85 kere teşekkür edildi.
|
Sorarım sizlere ne yapıcam
Wonder kurucam ne kursam Op topladım boşa gitti Ne yapıcam ben şimdi
Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz.... O yüzden siz ne yapın biliyormusunuz ? Bir daire çizin, içine girin ve kendi çapınızda eğlenin... ![]() unutmayınki oyun bittiğinde şah ve piyon aynı kutuya konur. Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Teşekkürleri: 68
40 mesajına 44 kere teşekkür edildi.
|
oo döktürmüşsün
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Teşekkürleri: 85
61 mesajına 85 kere teşekkür edildi.
|
Bir gemi gördüm düşümde,
Üstünde askerler Çalışıyorlar hepsi birden. Bir gemi gördüm düşümde, Hızı tam 1000 idi Koşuyordu düşmanlar peşinden. Bir gemi gördüm düşümde, Tam yirmi slotu vardı. Bir gemi gördüm düşümde, Çok az radon harcıyordu. Bir gemi gördüm düşümde, Düşüyordu hızlı bir şekilde. Bir gemi gördüm düşümde, Gitti bir hoşçakal demeden uyanıverdim aniden.
Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz.... O yüzden siz ne yapın biliyormusunuz ? Bir daire çizin, içine girin ve kendi çapınızda eğlenin... ![]() unutmayınki oyun bittiğinde şah ve piyon aynı kutuya konur. Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#5 |
|
bir gemi neye benziyordu
|
|
|
#6 |
|
|
bir yıldız kaydı bir dilek tuttum
uzaya çıkabiliyim diye bir anda bir ışık gördüm karşımda öyle duruyordu sonra bası verdim dügmesine açıldı önümde kocaman bir pencere bastım hemen mausumun dügmesine karşıma ne çıktı bilseniz altın harflerle SWON6 |
|
|
|
#7 |
|
of be hepniz edebiyatçısınız benim de tam tersi sözelim kıt
|
|
|
#8 |
|
|
kos kocaman evrende
küçükcük tozlardık belkide ancak yılmadık devam ettim her dakka bilim kademesi geçtik sonunda çıktı gemiler oldu size küçük tozlardandan eli silahlı devler |
|
|
|
#9 |
|
bu daha iy
|
|
|
#10 |
|
|
elinde silah tutan devler uyandı
koz koca evren liderleri utandı ne oldum degil ne olucam diyicen Swonun strateji oyunu oldugunu bilicen ... |
|
![]() |
| Tag Ekle |
| swon6, şiirler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|