![]() |
|
|||||||
| Yasaklı Kullanıcılar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Teşekkürleri: 33
75 mesajına 119 kere teşekkür edildi.
|
![]() evet arkadaşlar bu raporda bi anormalik var sanki :S ya bu kadar da çok mu vuruyor bu savunma ?!? bende gemi savunma + ileri silah wonderi var :S ![]() ![]()
CEZA Konu __**BUKREK**__ tarafından (03-10-2010 Saat 12:39 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
Teşekkürleri: 55
47 mesajına 48 kere teşekkür edildi.
|
gemi sayın istediği kadar çok olsun sen yıne zararlı çıkarsın savunmacı ya saldırdın zaman.
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Teşekkürleri: 69
58 mesajına 63 kere teşekkür edildi.
|
saldırdığınız oyuncunun savar sialhları fabrikası var ise maalesef doğru gereken kontrollerin yapıulması için teknik birime iletiyorum
Önemli Not: Swon6 Yonetiminin bu mailler dışında bir mail adresine sahip degildir. ( Evren1@swon6.com , Evren2@swon6.com, Evren3@swon6.com) Swon6 Yönetimi sizden şifrenizi veya herhangi bir özlük bilginizi talep etmez Swon6 Yönetimi size hiçbir şekilde Swon6 linkleri dışında bir linkten oyuna girmenizi talep etmez www.swon6.com , e1.swon6.com e2.swon6.com e3.swon6.com forum.swon6.com Bu adresler dışında hiçbir bağlantımız yoktur. |
|
|
|
|
|
#4 |
Teşekkürleri: 33
75 mesajına 119 kere teşekkür edildi.
|
yok savar silahları fabrikası zaten adminim cevap verdi arkadşaın ileri kalkan bilimleri falan bitirdi beni ama siz gene iletin
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Teşekkürleri: 39
137 mesajına 171 kere teşekkür edildi.
|
Yukarıdaki resim bende yarım görünüyor... savunma ve roundları görmeden bir yorum yapmak çok zor..
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| hata, kadar, yokmu, zarar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|