![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Teşekkürleri: 1
20 mesajına 36 kere teşekkür edildi.
|
bu gün saldırma sınırı yukarı çekilmiş iyide bütün konumlanmamızı ona göre yapmıştık şimdi kimseye saldıramıyoruz bence saldırı sınırı tamamen kalkmalı zaten zeki bir şekilde oynanırsa kazanç daha az olur ve oyuncular saldıramaz muadil oyunda sadece çaylak koruması var orda da insanlar yükseliyor 3 saldırı kuralı zaten yeterli bir koruma sağlıyor bilmiyorum diğer oyuncular ne düşünüyor
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Nerden: mersin 1-2 1 2 uzaylıların istila etmeye korktugu yerden yani ARTNİYET GALAKSİSİNDEKİ ART GZGNİNDEN
Teşekkürleri: 658
48 mesajına 56 kere teşekkür edildi.
|
bence iyi olmuş
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Teşekkürleri: 3
43 mesajına 52 kere teşekkür edildi.
|
bence kötü olmuş, saldırı hareketliliğini fazlaca kısıtlıyor, savaşlar epeyce azalır bu şekilde. Bi kişi filolarını korumayı bilmeli, ilk 20 ne yapacak şimdi boş boş dolansın
|
|
|
#5 | |
|
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Teşekkürleri: 16
2 mesajına 2 kere teşekkür edildi.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
opla filo alıp yükselmenin günahını çekmek zorunda mıyım? bu oyunun ana amacı savaş değil mi? ilk 20 dekiler ne yapacak şimdi bi düşün??? ya beni geç hadi ben biraz gemi kaybedeceğim bi savaş vs. ile puanımı düşürürüm ama benden yukardakiler ne yapacak, ilk 20deki oyunculardan kaçı kaç kere filosunu yerde yakalatır??? ilk 20 boş boş gezer, 40 yılın başı bi savaş olur 20-100 arası kendi halinde ayrı takılır. Çok sınırlayıcı oldu ilk 20 için
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Teşekkürleri: 22
186 mesajına 261 kere teşekkür edildi.
|
oyunun başından beri oynayan kişilerdenim ve artık bazı şeyler iyice can sıkmaya başladı malesef inaktifler kaldırılsın dendi ilk 100 deki kişiler inaktiflerden %10 kazanç elde ediyor ilk 100 kişi dilediği gibi savaşa bilir dendi şimdi bu 20 kişiye çekildi bazı sorularım olacak şimdi ilk 10 arayı açtı gitti gibi bu oyuncular oyuncu değilmi aynı zevki oyunda almayı hak etmiyorlarmı inaktifler ellerinden alınmış diğer savaşma oyun oynama koşulları ellerinden alınmış ne yapacaz oturup sabah akşam kadememi basacaz ilk 100 e girebilen oyuncu hesabını kontrol edebilen oyuncudur eğer edemiyorsa ve filosunu vurduruyorsa bu yönetimin değil oyunun değil oyuncunun suçudur 100 lerce konu açtık forumda öğretimle ilgili oyunun tanıtımı ile ilgili gelip takip etmiyorlarsa kimsenin suçu değil bunun içinde öğrenmeye çalışan kişiler cezalandırılmamalı bu tür önlemler alınacağına reklam çalışmalarına hız kazandırılmalı içeride 100 200 300 kişi ile oynuyacağımıza 2000 3000 kişi ile oynayalım mecbur a b c d sistemlerine dağılalım oyuncu aramak için oyunda sadece a 1 sektörüne tıkanıp kaldık doğal olarak a1 deki oyuncularla savaşıyoruz bazıları üzülüyor bazıları seviniyor garip önlemler alınıyor oyunda mutlu olacaksanız açalım sömlerimiz diğer oyuncular vursun filomuzuda parçalayıp koyalım yere patlatsınlar belki bu daha etkili olur oyuncuların oyunda kalması için ne dersiniz demek istediğim şudur kısaca bu aldığınız önlemler gereksiz yanlış önlemler asıl yapılması gereken kredi kullanımındaki adaletsizlik ve oyuncu sayısının azlığı şunuda söylemek istiyorum nüfus olayında düzenlemenin yapılmasını baştan söyleyen kişi benim nüfus vurma bilimini açtığım gün söyledim neden açtığımı ve bir an önce önlem alınmasını şimdi şunuda yazıyorum oyun oynanırken kural değişmez benim için wonderin pek önemi yok yıkarım komuta wonderini yenisini yaparım ama bunu başka oyuncu doğal karşılamaz 2 casus sondası 1 gemi için yayagara koparır saygılarımla
bırakıp gitmemiz isteniyorsa açıkça yazın oynamaya lüzum yok haybeye para harcamayayım. Konu goldenboy tarafından (12-05-2009 Saat 05:22 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Bu mesaj için goldenboy kullanıcısına teşekkür eden 6 üyemiz: |
|
|
#10 |
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Teşekkürleri: 1
5 mesajına 8 kere teşekkür edildi.
|
walla inaktif oyuncularda %10 alabilme olayını bende anlamış değilim, neden böle bi şey gerek duyulurki, saldırı 3 le sınırlandırılmış, zaten op bulmak zorlaştı, herkes yerinde sayıyor, filo bulamıyorz, ilerlemek için yapılıcak tek şety in aktiflerden op yağmalamak ama o da yok.. oynu bu kadar yavaşlatmanın manasını hala anlayamadım, kredi sistemi yavaşlatmak üzerine, in aktif uyguluması yavaşlatmak üzerine, saldırı koruması oyunu yavaşlatmak üzerine, ben 13. sıradayım, hergün en az 20-30 sonda harcıyorum, buna rağmen en iyi savaşımda aldığım op 150 kusurdu yanlış hatırlamıyorsam, belki bi de 250 lik vardır emin değilim ama.. bu ne yaw!! benim beceriksizliğimden değil, insanlar öğrendi oyunu artık kolay kolay vurdurmuyorlar kendilerini, böle bi durumda zaten yavaşlamış oyun kendi doğal akışı ile, iyice yavaşlatmak ne die? in aktif oyuncular hemen silinsin oyundan madem öle, öle ya ne gerek var onların varlığına..
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| değişiklikler, devam, ederken, kuralı, oyun, saldırı, saldırma, sınırı, yapılan, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|