![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Teşekkürleri: 33
75 mesajına 119 kere teşekkür edildi.
|
Sayın yönetici arkadaşlar acaba bizim bu önerdiğimiz fikirler uygulanacakmı yada planlarda yeni birşey varmı bunu ben baya merak ediyorum çünkü swon6 git gide sıkıcı bir hal alıyor ( bana göre ) çünkü bir swon6 oyuncusu olarak ben 1 günümü anlatayim size sabah kalkarım filo ne zaman inicek bakarım sömürgelere gemi yollarım daha sonra peşinde olduğum oyunculara sonda atarım (genelde birşey bulamam) filoyu kaldırırım gün boyunca sömürürüm /bulursamda vururum yani bu artık otamatik oldu bünye alıştı biz bu önerileriniz bölümüne bir sürü güzel yada kötü fikir ekledik bu fikirlerin hiç olmazsada birazını oyuna adapte etmeyi düşünüyormusunuz ? eğer yeni gelecek eklenecek şeyler varsa söyleyin lütfen İYİ OYUNLAR / İYİ ÇALIŞMALAR....
CEZA Konu __**BUKREK**__ tarafından (03-13-2010 Saat 11:15 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Teşekkürleri: 0
15 mesajına 22 kere teşekkür edildi.
|
önerilerinizin tümü dikkate alınaraktan swon6 ailesi olarak çalışma içindeyizdir yani sizlere en güzel şekilde ve en uygun bir şekilde önerilerinize cevap vermek için çalışma içerisindedir tüm herkez sadece az daha sabır gerekiyor o kadar sizlere sadece bunu belirteyim sanmayınki öneri yazdık boşa gitti tüm herşey dikkate alınaraktan dikkatlice incelenenmektedir... iyi oyunlar...
Önemli Not: Swon6 Yonetiminin bu mailler dışında bir mail adresine sahip degildir. ( Evren1@swon6.com , Evren2@swon6.com, Evren3@swon6.com) Swon6 Yönetimi sizden şifrenizi veya herhangi bir özlük bilginizi talep etmez Swon6 Yönetimi size hiçbir şekilde Swon6 linkleri dışında bir linkten oyuna girmenizi talep etmez www.swon6.com , e1.swon6.com e2.swon6.com e3.swon6.com forum.swon6.com Bu adresler dışında hiçbir bağlantımız yoktur. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| önerilerimiz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|